Alu-Releco
en ru

Kohteet

Paperi- ja selluloosateollisuus

Teflon®- ja fluorimuovipinnoitteita on käytetty paperi- ja selluloosateollisuuden kohteisiin menestyksellisesti jo pitkään. Alu-Relecon laajasta pinnoitevalikoimasta löytyy ratkaisuja useisiin eri käyttökohteisiin.

Telat

Käyttökohteet:

Johto- ja ohjaustelat (sekä kaavaroitavat että positiot joissa ei ole kaavaria), levitystelat, imutelat, ulosottotelat, puristintelat, keskitelat sekä muut yleistelat koko paperikoneen alueella.

Saavutettavat hyödyt:

Tarjoavat erinomaiset korroosio- ja kemikaalisuojat, helpottavat ja nopeuttavat puhdistusta sekä erityisesti vähentävät epäpuhtauksien tarttumista. Lopputuotteen laatu sekä koneen ajettavuus paranevat. Toimivat hyvin myös korkeissa käyttölämpötiloissa (260°C).

Käytettävät pinnoiteratkaisut:

Teflon®- ja fluorimuovipinnoitteet, kuten PFA, FEP, PTFE, PVDF, ETFE, Epoksi, kovapinnoitteen ja fluorimuovin yhdistelmäpinnoitteet sekä Teflon® -kutistekalvot.
 

Sylinterit

Käyttökohteet:

Kuivaussylinterit

Saavutettavat hyödyt:

Tarjoavat erinomaiset korroosio- ja kemikaalisuojat sekä kulutuskestävyyden. Helpottavat ja nopeuttavat puhdistusta sekä erityisesti vähentävät tuotteen tarttumista/palamista sylinterin pintaan. Lopputuotteen laatu sekä koneen ajettavuus paranevat. Toimivat hyvin korkeissa käyttölämpötiloissa (260°C). Pinnoitteen kanssa voidaan käyttää kaavaria.

Käytettävät pinnoiteratkaisut:

AR520 WC-karbidi – Teflon® yhdistelmäpinnoite, voidaan tehdä myös on-site pinnoituksena.


Märänpään alueet

Käyttökohteet:

Perälaatikon alueet, formeripellit, massaputket, pillistöt, sihdit ja niiden pesät, viirakanavat, viirakaivot, kumi- ja kivitelat jne.

Saavutettavat hyödyt:

Helpottavat ja nopeuttavat puhdistusta, vähentävät bakteerikasvuston kasvamista sekä erityisesti vähentävät epäpuhtauksien tarttumista. Lopputuotteen laatu sekä koneen ajettavuus paranevat sekä tuotantohäiriöt vähenevät. Nopea asennus lyhyissäkin seisokeissa.

Käytettävät pinnoiteratkaisut:

MicroCoat® pinnoitteet.


Muut kohteet

Käyttökohteet:

Imulaatikot, venttiilit, putkistot, laakeripesät sekä muut koneenosat.

Saavutettavat hyödyt:

Erinomainen korroosion- ja kemikaaliensuoja, helpottavat ja nopeuttavat puhdistusta sekä erityisesti vähentävät epäpuhtauksien tarttumista. Lopputuotteen laatu sekä koneen ajettavuus paranee. Toimivat hyvin korkeissa käyttölämpötiloissa (260°C).

Käytettävät pinnoiteratkaisut:

Teflon®- ja fluorimuovipinnoitteet, kuten PFA, FEP, PTFE sekä Epoksi.

 

Laajasta pinnoitevalikoimasta löytyy lähes jokaisen käyttökohteen vaatimukset täyttävä erikoispinnoite.