Alu-Releco
en ru

Alu-Releco Oy

Alu-Releco Oy on 1992 perustettu pintakäsittelyalan yritys. Yritys on erikoistunut Teflon®- ja muihin fluorimuovipinnoitteisiin, joista kokemusta ja tietotaitoa on kertynyt vuosikymmenten ajalta.

Vuonna 2005 yritys siirtyi uusiin toimitiloihin Riihimäelle Järvenpäästä ja samalla yhdistyi kaksi pintakäsittelyalan yritystä, Alu Industrial Coatings Oy ja Releco-Coating Oy, joilla molemmilla on pitkä kokemus teknisen pintakäsittelyn saralta. Nykyiset toimitilat on suunniteltu erityisesti nykyaikaisen pintakäsittelylaitoksen tarpeet huomioiden. Yrityksen suurimmat asiakasryhmät ovat paperi- ja selluloosateollisuus, elintarviketeollisuus, metalli- ja konepajateollisuus, kemianteollisuus sekä lääke- ja instrumenttiteollisuus. Yritys toimii myös monilla muilla teollisuuden aloilla, koska Teflonin ja Fluorimuovien käyttökohteet ovat lähes rajattomat.
 
Vuonna 2013 Alu-Releco avasi tytäryrityksen Pietariin, Venäjälle. Tytäryritys, FinCoatingSystems OOO toimii samalla liikeidealla kuin emoyhtiö, soveltamalla Teflon® ja Fluorimuovipinnoitteita teollisuuden kohteisiin.

Alu-Releco Oy palvelee asiakkaitaan joustavasti ja yksilöllisesti. Jatkuva laaduntarkkailu, korkeatasoiset ja asiakaskohtaisesti räätälöidyt pinnoiteratkaisut sekä tuotekehitys ovat ammattitaitoisen henkilökunnan ohella yrityksen tärkeimpiä menestystekijöitä.

 

Ota yhteyttä